به وب سایت اقتصاد قرن خوش آمدید
حسابداری

کارآفرینی و رقابت در بازار کار حسابداری

کارآفرینی و رقابت در بازار کار حسابداری

اشخاص مختلف با هدف تاسیس شرکت و راه اندازی یک کسب و کار مرتبط با این رشته، نسبت به فراگیری دانش و مهارت های تخصصی اقدام می نمایند و حتی ممکن است که سال ها در قالب کارآموزی و یا موقعیت های شغلی گوناگون در بازار کار حسابداری فعالیت داشته باشند اما همچنان رویای آن ها محقق نشده باشد. طبیعتا راه اندازی یک موسسه یا شرکت حسابداری و حسابرسی با برخورداری از تعداد کارمندان زیاد و مجرب و متبحر، آرزوی بسیاری از افراد است اما به نظر شما چند درصد از فارغ التحصیلان دانشگاه ها در این زمینه موفق می شوند و می توانند در این حوزه، کارآفرینی نمایند؟

شرکت اقتصاد قرن در طی سالیان متمادی فعالیت حرفه ای و تخصصی خود با افراد زیادی مواجه شده است که چنین رویایی داشته اند. زمانی که این هدف را دارید، بدون شک در پس چنین تفکر و ایده ی ذهنی، توانایی هایی در درونتان وجود دارد که به محض مواجه شدن با شرایط ایده آل بروز خواهند کرد؛ پس بسیاری از افراد می توانند به عنوان یک کارآفرین و دست کم یک مدیر مالی یا حسابدار حرفه ای در این کسب و کار ظاهر شوند به شرط این که پشتکار داشته و از مشورت کردن با حرفه ای ها غافل نشوند. کارآفرینی و رقابت در بازار کار حسابداری نیازمند یک برنامه ریزی توسعه یافته و مستمر است.

رقابت در بازار کار حسابداری

ممکن است از زمانی که تصمیم به راه اندازی شرکت می گیرید تا موقعی که آن را عملی می سازید، سال های زیادی گذشته باشد اما ما معتقدیم که فرد کارآفرین یک شبه به چنین توانایی و تصمیم مجهز نمی شود و طبیعتا شرایط پیاده سازی آن نیز سریعا به وجود نمی آید. البته تجربه ثابت کرده است که کمال گرایی و خواستن شرایط در وضعیت ایده آل یکی از مهم ترین عواملی است که می تواند کارآفرینی در بازار کار حسابداری را به تعویق بیندارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص از شما دعوت می نماییم که در ادامه ی این مقاله از سری مقالات آموزشی و تخصصی سایت شرکت اقتصاد قرن کرج با ما همراه باشید.

مدیریت هزینه ها یک اصل بسیار مهم برای کارآفرینی در بازار کار حسابداری

اشخاصی که در بدو راه اندازی یک کسب و کار، بیش از حد نرمال نگران مسئله ی تامین هزینه ها هستند، معمولا با چالش های مالی بیشتری مواجه می شوند. کسانی که ایده آل گرا عمل می کنند و درصدد فراهم کردن مکان ایده آل برای برپایی شرکت، استخدام نیروی کار و پرسنل حرفه ای و …. هستند نیز، معمولا از سایر رقبای خود عقب می افتند؛ چرا که تمرکز آن ها بر کمال گرایی است، نه کارآفرینی و رقابت در بازار کار حسابداری امروزی آنقدر تنگاتنگ است که با یک اشتباه کوچک ممکن است سایرین گوی سبقت را از شما بربایند؛

در واقع در چنین حرفه ای دستیابی به پروژه های زیاد و گوناگون و داشتن دغدغه ی مالی زیاد در خصوص تامین هزینه های لازم برای اجاره دفتر، حقوق کارکنان و ….. از جمله مواردی است که موانع زیادی بر سر راه شما خواهد گذشت. شرکت حسابرسی و حسابداری اقتصاد قرن با داشتن تجارب بسیار در این حوزه ی کاری و به عنوان یکی از شناخته ترین و فعال ترین ها در استان البرز و شهر کرج به وضوح اعلام می دارد که برای کارآفرینی و رقابت در بازار کار حسابداری، باید کمال گرایی را کنار بگذارید تا مدیریت هزینه ها برایتان آسان تر شود.

کارآفرینی و رقابت در بازار کار حسابداری

مدیریت ایده آل گرایی، روشی سودمند برای کارآفرینی دربازار کار حسابداری

تاکنون تاکید زیادی بر کاهش دادن اثر ایده آل گرایی در اجرایی نمودن تصمیمات و اهداف  داشته ایم اما طبیعتا این که یک سری مطالب تئوری و جملات کلیشه وار بیان گردد، هیچ کمکی به شما نخواهد کرد. فرض کنید که فارغ التحصیل رشته های مرتبط با حسابداری و امور مالی هستید، شاید حتی از سرمایه و بودجه ی لازم برای تاسیس شرکت هم بهره مند باشید اما آیا زمان مناسب برای آن فرا رسیده است؟  آیا برای فعال بودن، کارآفرین بودن و عملکرد مفید در بازار کار حسابداری حتما باید یک دفتر کار اجاره کنید و کارمندانی را استخدام نمایید و خود را ملزم به پرداخت حقوق ماهیانه آنان نمایید؟ آیا هدف نهایی شما همین است؟ به نظرتان چنین اقدامی تا چه حد موجب اعتلای وضعیت کاری شما خواهد شد؟

به زبان ساده تر می توان گفت زمانی به فکر کارآفرینی در حوزه ی حسابداری و حسابرسی باشید که از تخصص کافی برخوردار بوده و به موازات آن به عنوان یک حسابدار در وضعیت شغلی خود به سطح درآمد خوب و توسعه ی کافی رسیده باشید و اکنون بخواهید این توسعه را افزایش داده و از طریق روش هایی مثل کارآفرینی و راه اندازی یک شرکت وارد بازار کار حسابداری شوید و با سایر متخصصان همکاری داشته باشید. بر این اساس لازمه ی فعالیت در این حوزه، افزایش توانمندی های خودتان می باشد و ایده آل گرایی و هزینه تراشی نمی تواند زمینه ساز موفقیت و اجرایی شدن رویا های شما باشد.

بازار کار امن حسابداری خود را بشناسید

اولین قدمی که باید به عنوان یک حسابدار برای رسیدن به هدف کارآفرینی بردارید، این است که بر اساس تخصص خودتان نقطه ی امن و مشخصی را برای خود در نظر بگیرید؛ یعنی بتوانید تشخیص دهید که در این حوزه ی کاری در چه مواردی به تخصص های شما نیاز بیشتری خواهد بود و مخاطبان اصلی کسب و کارتان چه کسانی هستند. این که تعیین نمایید که در چه موردی بیشتر توانمند هستید، می تواند شرایطی را رقم بزند که شما پروژه های بهتر و سودآور تری را نسبت به آن چه به آن تسلط دارید، برگزینید؛ پس کارآفرینی  و رقابت در بازار کار حسابداری صرفا به معنای اجاره یا خرید یک دفتر کار و استخدام پرسنل و پذیرش پروژه های سنگین مالی نمی باشد، بلکه به معنای انتخاب بهترین مسیر برای پیشرفت و تمرکز بر روی تخصص هایتان خواهد بود.

به یاد داشته باشید که چه در نقش یک حسابدار ساده ظاهر شوید یا در سمت مدیر یک مجموعه یا یک کارآفرین نمونه ،آنچه که اهمیت دارد مربوط به توانایی و مهارت شما برای انجام بی نقص امور، ضمن برخورداری از بالاترین میزان کیفیت خواهد شد.

خدمات مشاوره ی کارآفرینی  و توسعه ی مشاغل در بازار کار حسابداری در کرج

در صورتی که در مورد شرکت اقتصاد قرن و فعالیت های موثر و موفق آن در حوزه ی حسابداری، به اندازه ی کافی تحقیق کرده باشید، بدون شک مشتاق بهره مندی از خدمات مشاوره ی تخصصی خواهید شد. به یاد داشته باشید که برای شروع هیچ وقت دیر نیست و شما در هر زمان و با هر شرایطی که باشید، می توانید پس از دریافت مشورت از متخصصان با تجربه ی مجموعه ی ما نسبت به عملی نمودن اهداف خود در زمینه ی کارآفرینی و رقابت در بازار کار حسابداری بهترین تصمیم را اتخاذ نمایید. پیشنهاد می کنیم که برای کسب اطلاعات جامع تر، حتما از طریق شماره های درج شده در این وب سایت با شرکت اقتصاد قرن در کرج تماس حاصل نمایید.

۴/۵ - (۱ امتیاز)

7 دیدگاه دربارهٔ «کارآفرینی و رقابت در بازار کار حسابداری»

  1. سلام. خسته نباشین
    من در شرف تاسیس یک شرکت حسابداری هستم و نیاز به ایده و راهنمایی دارم واسه شروع لطفا درصورت امکان همکاری بفرمایید

  2. سلام میخواستم بدونم الان درحال حاضر چه شرکت هایی(خدماتی ،بازرگانی،تولیدی) درایران بیشترین متقاضی برای کار حسابداری دارند؟بیشترباکدام بخش از حسابداری سروکارونیازدارند؟

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *