بازار کار و درآمد و فرصت های شغلی رشته حسابداری
امروزه علاوه بر میزان علاقه، یکی دیگر از مهم ترین عوامل جذب افراد به یک رشته ی تحصیلی، آینده ی شغلی آن رشته می باشد و بسیاری از دانشجویان از طریق مشورت با بزرگترها، معلمان، مشاوران و … سعی می کنند تا اطلاعاتی در مورد فواید تحصیل در یک رشته ی خاص به دست آورند.
بدون شک در زندگی مدرن امروزی داشتن یک شغل خوب و پر درآمد یک مزیت مهم محسوب می شود؛ بنابراین هیچ دانشجویی نیست که نخواهد پس از پایان دوره ی تحصیل خود در یک شغل و حرفه ی مطابق با رشته ی تحصیلی اش مشغول به کار شود.
فرصت های شغلی رشته حسابداری
بسیار فراوان می باشند به گونه ای که در هر کسب و کاری به یک حسابدار حرفه ای نیاز است تا بتواند امور مالی و درآمد را به بهترین شکل ساماندهی کند. کسانی که برای انتخاب رشته ی دانشگاه حسابداری را ترجیح می دهند، معمولا بسیار به انجام محاسبات علاقمند هستند؛
زیرا برای موفقیت در این رشته دقت، حوصله، استعداد و علاقه حرف اول را می زند. با تغییراتی که در زندگی امروزی پدید آمده است، میزان حقوق و درامد یکی از مسایل مهم قابل توجه برای عموم مردم می باشد.
مسایل مالی و اقتصادی در زندگی مدرن از اهمیت بیشتری برخوردار شده و به صورت موازی میزان نیاز به برخی مشاغل نیز افزایش یافته است و این امر موجب می شود تا حسابداری در تمامی کسب و کارها مورد توجه ویژه ای قرار گیرد.
بسیاری از دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی در شغل هایی مشغول می شوند که چندان ارتباطی با رشته ی تحصیلی ان ها ندارد اما به ویژه برای کسانی که در رشته ی حسابداری و کامپیوتر تحصیل کرده اند، مشاغل مختلفی وجود دارد که می تواند باعث اشتغال آن ها شده و به طور مستقیم با تحصیلات دانشگاهی آن ها در ارتباط باشد؛
پس با وجود تمامی مسایل مرتبط با معضل بیکاری در کشور همچنان می توان این امید را داشت که فرصت های شغلی رشته حسابداری بسیار فراهم و در دسترس تر از سایر رشته ها می باشد؛ زیرا ارتباط تنگاتنگی با بقا و ماندگاری مشاغل مرتبط با فروش دارد.
اگر در این خصوص به اطلاعات و آگاهی بیشتری نیاز دارید، می توانید با کارشناسان و مشاوران شرکت حسابداری و حسابرسی اقتصاد قرن مشورت نمایید. موسسه ی ما با دارا بودن سوابق اجرایی مفید در این حیطه ی کاری از تجربیات لازم برای راهنمایی شما برخوردار می باشد.
به ویژه که در زمان های مختلف با جذب کارآموز و برگزاری دوره های کارآموزی رایگان حسابداری در کرج اقدام به آموزش فارغ التحصیلان رشته ی حسابداری به منظور فعالیت مفید در این زمینه ی کاری نموده است.
میزان درآمد ماهیانه ی یک حسابدار چقدر است؟
برای پاسخ دادن به این سوال نمی توان یک جواب واحد را ارائه داد؛ چرا که در ابتدا باید یک بررسی دقیق بر روی شرایط و موقعیت داشت. بسیار مهم است که فارغ التحصیلان این رشته:
- دقیقا چه مدرکی دارند و تا چه مقطعی تحصیلات خود را ادامه داده اند؟
- میزان مهارت های عملی آن ها چقدر است و از سابقه ی کار یا کارآموزی برخوردار هستند یا خیر؟
- محیطی که قرار است در آن مشغول به کار شوند چگونه است؟ موسسه حسابداری، شرکت و سازمان های دولتی، شرکت های خصوصی، مشاغل آزاد و …..
- دقیقا در چه سمتی می خواهند فعال باشند؟ حسابدار، کارشناس امور مالی،حسابرس داخلی، تحلیلگر مالی، مسئول حقوق و دستمزد و ….
آیا علاوه بر یک کار ثابت، توانایی مدیریت و انجام دادن پروژه های آزاد پاره وقت را نیز دارند یا خیر؟
توجه داشته باشید که تمامی این موارد به صورت یک مجموعه در کنار یکدیگر می توانند بر روی میزان حقوق و درآمد ماهیانه ی یک حسابدار تاثیر گذار باشند و به میزانی که بر اساس تحصیلات بیشتر یا مهارت های حرفه ای تر بتوانید در شرکت یا موسسه ای معتبر و در قالب یک پست ارشد مشغول به کار شوید،
میزان درآمد نیز افزایش خواهد یافت اما به طور کلی و در پایان این مقاله ی تخصصی از سری مقالات سایت موسسه حسابرسی اقتصاد قرن باز هم تاکید می کنیم که همیشه برای رشته ی حسابداری فرصت های شغلی بسیاری موجود است و بستگی به توان و تلاش خود شخص دارد که بتواند در چه شغلی با چه مزایا و ویژگی هایی مشغول به کار شود.
سلام
تحلیلگر مالی چه شرح وظایفهای دارد ؟؟
میزان مهارت عملی یک حسابدار چقدر باید باشه؟
برای یک حسابدار حرفه ای شدن چندسال سابقه و مهارت حسابداری لازم است؟
سلام از ۵ سال حداقل با مطالعه
سلام برای حسابرس ارشد مالی تا چه مقطعی تحصیلات باید داشت؟
حداقل کارشناسی به بالا
سلام
شما حسابدار نیمه وقت هم استنخدام دارید؟
سلام بله با دفتر مرکزی ارتباط داشته باشید